Werkplek of kippenhok: hoort u het verschil nog?

Wordt al het lawaai u een beetje te veel? Kies voor akoestische isolatie

Wil u het geluid in een ruimte dempen? Dan is akoestische isolatie in Sint-Katelijne-Waver van Gyprocwerken Claisse dé oplossing waarnaar u op zoek bent! Geluidsabsorberende isolatie is perfect voor bureaus, restaurants of grote bedrijfshallen. Het idee dat u in een kippenhok beland bent, smelt als sneeuw voor de zon dankzij deze geluidsdempende oplossing. We werken met het merk Rockfon.

Combinatie gyproc

Maar waarom zou u er niet ineens voor kiezen om isolatie te combineren met gyproc? Gipsplaten zijn ideaal wanneer u een ruimte wil afwerken en schilder- of behangklaar wil maken. Tevens zijn gyprocplaten een perfecte manier om bijvoorbeeld kabels aan het plafond te verbergen.

Systeemplafonds

We installeren systeemplafonds in Rockfon, een geluiddempend en isolerend materiaal. Dit wordt voornamelijk in bedrijfruimtes, scholen, kinderopvang en andere ruimtes gebruikt.

Eén adres

In en rond Sint-Katelijne-Waver bent u bij Gyprocwerken Claisse alvast aan het goede adres. Niet alleen gyproc pur sang, maar ook met akoestische of thermische isolatie: daar zorgen we graag voor!

Neem contact op

Onze firma heeft al vele jaren aan ervaring opgebouwd in de sector en is intussen uitgegroeid tot een vaste waarde in de streek. Bent u onze volgende tevreden klant? Aarzel niet om ons op te bellen. We helpen u graag verder!

We bellen u op!
Contacteer ons!015 70 02 28