De juiste isolatie? Dat levert u heel wat voordelen op!

Kies voor gipsplaten in combinatie met isolerend materiaal

Energiezuinig wonen en voldoen aan de EPB-regelgeving? Dat doet u door correct te isoleren! Een optie is kiezen voor gyproc in combinatie met isolatiemateriaal wanneer u aan de afwerking van uw woning bezig bent. Dit is mogelijk voor nieuwbouw, maar ook een uitstekende optie tijdens renovatiewerken. Uw pand isoleren in Sint-Katelijne-Waver? Met Gyprocwerken Claisse zijn we uw partner.

Gipsplaten

Wist u bijvoorbeeld dat een groot deel van de warmte via de zolder langs het dak verloren gaat? In dat geval kan u ervoor kiezen om uw zolder te isoleren én deze ineens af te werken met gipsplaten. Isolatie en een gebruiksklare ruimte in één klap!

Thermische/akoestische isolatie

Wenst u alleen beroep te doen op onze diensten voor het steken van isolatie? Of net alleen voor gyprocwerken? Of zoekt u een professional die u niet met thermische, dan wel met akoestische isolatie kan verder helpen? We plaatsen deze laastgenoemd isolatie in zowel scheidings- als voorzetwanden. Dit dient vooral om geluid tegen te houden.

Neem contact op

Geen reden om nog te aarzelen: bel of mail ons vandaag nog. Bij Gyprocwerken Claisse helpen we u graag verder. Vraag naar een vrijblijvende offerte.

We bellen u op!
Contacteer ons!015 70 02 28