Winkelverbouwingen van A tot Z!

Nieuwe look en feel in uw pand dankzij de winkelinrichting van Gyprocwerken Claisse

Met Gyprocwerken Claisse verzorgen we winkelinrichtingen in Sint-Katelijne-Waver niet alleen voor particulieren, maar ook voor onder meer bedrijven, winkels of scholen. Alle soorten verbouwingswerken kunnen we moeiteloos aan. Ook het ombouwen van bijvoorbeeld een kledingzaak tot schoonheidssalon behoort tot de mogelijkheden.

Look/feel

Niet alleen totale verbouwing, maar ook herinrichting door middel van gyprocwanden zijn efficiënte aanpassingen, dat uw pand een totaal nieuwe look en feel geeft. Door de korte droogtijden van gyproc, kan dit allemaal in een mum van tijd worden gerealiseerd.

Verbouwing/renovatie

Afhankelijk van het type winkel kijken we samen met u naar uw wensen. Uw wensen zijn de basis voor de totale verbouwing of renovatie. Wanneer u uw wensen kenbaar heeft gemaakt, adviseren we u graag. Na een eerste uitwerking kunnen we na het akkoord van start gaan. Op die manier wordt het een probleemloos traject.

Kwalitatieve onderaannemers

Voor elk werk bij verbouwingen doen we beroep op professionele en betrouwbare onderaannemers die elk in hun domein specialist zijn. De beste mensen voor uw project, bij Gyprocwerken Claisse gaan we niet voor minder.

Neem contact op

Onze ervaring en creativiteit heeft al tot mooie ontwerpen én uitvoeringen geleid. In een persoonlijk gesprek denken we graag met u mee. Bel gerust voor een afspraak.

We bellen u op!
Contacteer ons!015 70 02 28