Systeemplafonds en isolatie

  systeemplafonds

  Werkplek of kippenhok: hoort u het verschil nog?

  Wordt al het lawaai u een beetje te veel? Kies voor akoestische isolatie

  Wil u het geluid in een ruimte dempen? Dan is akoestische isolatie in Duffel van Gyprocwerken Claisse dé oplossing waarnaar u op zoek bent! Geluidsabsorberende isolatie is perfect voor bureaus, restaurants of grote bedrijfshallen. Het idee dat u in een kippenhok beland bent, smelt als sneeuw voor de zon dankzij deze geluidsdempende oplossing. We werken met het merk Rockfon.

  Combinatie gyproc

  Maar waarom zou u er niet ineens voor kiezen om isolatie te combineren met gyproc? Gipsplaten zijn ideaal wanneer u een ruimte wil afwerken en schilder- of behangklaar wil maken. Tevens zijn gyprocplaten een perfecte manier om bijvoorbeeld kabels aan het plafond te verbergen.

  Systeemplafonds

  We installeren systeemplafonds in Rockfon, een geluiddempend en isolerend materiaal. Dit wordt voornamelijk in bedrijfruimtes, scholen, kinderopvang en andere ruimtes gebruikt.

  De juiste isolatie? Dat levert u heel wat voordelen op!

  Kies voor gipsplaten in combinatie met isolerend materiaal

  Energiezuinig wonen en voldoen aan de EPB-regelgeving? Dat doet u door correct te isoleren! Een optie is kiezen voor gyproc in combinatie met isolatiemateriaal wanneer u aan de afwerking van uw woning bezig bent. Dit is mogelijk voor nieuwbouw, maar ook een uitstekende optie tijdens renovatiewerken. Uw pand isoleren in Sint-Katelijne-Waver? Met Gyprocwerken Claisse zijn we uw partner.

  Gipsplaten

  Wist u bijvoorbeeld dat een groot deel van de warmte via de zolder langs het dak verloren gaat? In dat geval kan u ervoor kiezen om uw zolder te isoleren én deze ineens af te werken met gipsplaten. Isolatie en een gebruiksklare ruimte in één klap!

  Thermische/akoestische isolatie

  Wenst u alleen beroep te doen op onze diensten voor het steken van isolatie? Of net alleen voor gyprocwerken? Of zoekt u een professional die u niet met thermische, dan wel met akoestische isolatie kan verder helpen? We plaatsen deze laastgenoemd isolatie in zowel scheidings- als voorzetwanden. Dit dient vooral om geluid tegen te houden.

  We bellen u op!