Totaalprojecten en winkelafwerking

  winkelafwerking

  Eén partner, véél realisaties!

  Gyrpocwerken Claisse uit Duffel verzorgt al uw renovatiewerken

  Als u er niet van houdt om diverse firma’s in te schakelen bij het realiseren van uw verbouwproject, moet u informeren bij Gyprocwerken Claisse. Voor renovatiewerken in Duffel wordt uw project van A tot Z behartigd, zowel voor nieuwbouw als renovatie.

  Totaalprojecten

  Met Gyprocwerken Claisse bieden we het hele plaatje aan. U moet niet afspreken met verschillende aannemers, we nemen dit van u over. We zorgen voor de afspraken en de opvolging van de werken van uw project.

  • Sanitair
  • Elektriciteit
  • Tegel- en vloerwerken
  • Ramen en deuren
  • Bezettingswerken
  • Schilderwerken

  Neem contact op

  In de regio van Duffel zijn we uw totaalpartner voor isolatie, elektriciteit of andere gyprocwerken. Dit geldt zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten en voor particulieren als bedrijven. Als er iets niet duidelijk is, mag u zich altijd vrijblijvend informeren. Twijfel niet als er vragen de kop op steken.

  Winkelverbouwingen van A tot Z!

  Nieuwe look en feel in uw pand dankzij de winkelinrichting van Gyprocwerken Claisse

  Met Gyprocwerken Claisse verzorgen we winkelinrichtingen in Duffel niet alleen voor particulieren, maar ook voor onder meer bedrijven, winkels of scholen. Alle soorten verbouwingswerken kunnen we moeiteloos aan. Ook het ombouwen van bijvoorbeeld een kledingzaak tot schoonheidssalon behoort tot de mogelijkheden.

  Look/feel

  Niet alleen totale verbouwing, maar ook herinrichting door middel van gyprocwanden zijn efficiënte aanpassingen, dat uw pand een totaal nieuwe look en feel geeft. Door de korte droogtijden van gyproc, kan dit allemaal in een mum van tijd worden gerealiseerd.

  Verbouwing/renovatie

  Afhankelijk van het type winkel kijken we samen met u naar uw wensen. Uw wensen zijn de basis voor de totale verbouwing of renovatie. Wanneer u uw wensen kenbaar heeft gemaakt, adviseren we u graag. Na een eerste uitwerking kunnen we na het akkoord van start gaan. Op die manier wordt het een probleemloos traject.

  Kwalitatieve onderaannemers

  Voor elk werk bij verbouwingen doen we beroep op professionele en betrouwbare onderaannemers die elk in hun domein specialist zijn. De beste mensen voor uw project, bij Gyprocwerken Claisse gaan we niet voor minder.

  Neem contact op

  Onze ervaring en creativiteit heeft al tot mooie ontwerpen én uitvoeringen geleid. In een persoonlijk gesprek denken we graag met u mee. Bel gerust voor een afspraak.

  We bellen u op!